سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ایمن ترافیک کالا

 

قیمت و خرید کله قندی ترافیکی

برای خرید مخروط ترافیکی و داشتن انتخابی عالی، باید ملاک های استاندارد داشته باشید. فروشگاه های معتبر اینترنتی وجود دارند که فروش کله قندی ایمنی را با قیمت مناسب انجام می دهند. به علت مواد به کار رفته در ساخت کله قندی ترافیکی قیمت مخروط ایمنی مناسب است.

کله قندی ترافیکی

مخروط ترافیکی سطح مقطعی بزرگ و پایه‌ای مستحکم در بخش پایینی خود دارد، این ویژگی موجب شده است تا کله قندی پارکینگی به راحتی بر روی سطوح شیب‌دار قابل استفاده باشد. وجود پیچ و رول پلاک الزامی نبوده و استفاده از آن‌ها بدون آن‌ها نیز ممکن است.

تاریخچه و ضرورت استفاده از کله قندی ترافیکی

ایده ساخت کله قندی پارکینگی اولین بار در سال 1943 به ذهن چالز D  . اسکانلون در حینی که نقاشی شهر لوس انجلس را می‌کشید، رسید. با این حال استفاده از آن تا سال‌ها به تاخیر افتاد و اولین بار در سال 1958 به جای استفاده از مشعل‌های پارافینی و فانوس‌ای قرمز انگلستانی‌ها تصمیم گرفتند تا از مخروط‌ ترافیکی برای هشدار و اعلام خطر به رانندگان استفاده کنند.

دیوید مورگان از برفورد ادعا دارد که اولین بار وی در سال 1961، مخروط ترافیکی پلاستیکی را ساخته و استفاده نموده است چرا که پیش از آن مخروط‌ های ترافیکی از جنس چوب ساخته می‌شدند.

با همه این‌ها استفاده از مخروط ترافیکی در امریکا اولین بار در سال 1959 انجام شد، جنس این مخروط‌ها بتنی بوده و شرکت پاسفیک الکتریک واقع در اوکلند کالیفرنیا، برای افزایش دید و ایمنی کامیون‌های خود از این مخروط‌ها استفاده نمود. استفاده از مخروط ترافیکی در امریکا به پیشنهاد یک کارمند انجام شد که وی بعدها به همین علت برنده یک جایزه 45 دلاری گردید. با گذشت زمان و برای افزایش ایمنی (به علت برخورد برخی وسایل نقلیه با مخروط‌های بتنی و احتمال آسیب‌دیدگی‌ آن‌ها) ساخت مخروط‌ های ترافیکی با استفاده از لاستیک‌های مختلفی انجام شد. امروزه این تجهیزات ترافیکی را با استفاده از PVC و یا از طریق بازیافت بطری‌های پلاستیکی می‌سازند.

کاربردها و موارد استفاده از کله قندی پارکینگی

کله قندی ترافیکی، کله قندی پارکینگی، مخروط ترافیکی و مخروط پارکینگی همگی نام‌های یکی از انواع جداکننده‌های ترافیکی هستند که به نام مانع کله قندی نیز شناخته می‌شوند.

توسعه حمل و نقل و وسایل نقلیه، معابر و خیابان‌ها و افزایش تردد در آن‌ها موجب شده است تا احساس نیاز به افزایش امنیت و استفاده از تجهیزات ترافیکی همچون کله قندی ترافیکی نیز افزایش یابد.

کله قندی پارکینگی یکی از پراستفاده‌ترین تجهیزات ترافیکی است که می‌تواند به صورت موقت استفاده شود. با استفاده از مخروط ترافیکی می‌توان عبور و مرور وسایل نقلیه را با استفاده از محدود نمودن و هدایت تردد خیابان‌ها، بزرگراه‌ها و جاده‌ها کنترل کرد. می‌توان مسیرهای مختلف را با یکدیگر ادغام نمود و یا راه‌های گوناگون را از هم جدا کرد و برخی مسیرها را علامت‌گذاری نمود. با استفاده از کله قندی پارکینگی می‌توان محدوده فعالیت کارگران را اعلام داشت، به رانندگان اخطار داد و بر ترافیک نظارت داشت. همچنین از این ابزار در محدوده‌های مطلقا ممنوع که رفت و آمد در آن‌ها به صورت بازه‌ای و کوتاه مدت انجام می‌شود جهت ایمن‌سازی و محافظت از خودروها استفاده می‌شود. در برخی موارد هم با توجه به این مسئله که بسیاری از رانندگان به تابلوی پاک ممنوع اعتنایی ندارد از این ابزار برای مشخص کردن حریم شخصی نیز استفاده می‌شود. همچنین در پیچ‌های خطرناک و پیاده‌روها از کله قندی ترافیکی استفاده می‎گردد. محوطه‌های تجاری یا مسکونی را گاهی اوقات با استفاده از مخروط ترافیکی تفکیک می‌کنند.

کله قندی پارکینگی را می‌توان در اماکن باز و بسته برای مثال محیط‌های عمومی و خصوصی چون پارکینگ‌های عمومی، نمایشگاه‌های خودرو، مقابل درب‌ ساختمان‌ها و امثال این‌ها استفاده نمود. این تجهیزات ترافیکی در انواع شبرنگ خود و یا مجهز به چراغ چشمک‌زن برای بهتر دیده شدن در شب قابل استفاده هستند.

کله قندی ترافیکی پارکینگ

از جمله تجهیزات ایمنی مورد استفاده در پارکینگ‌ها می‌توان کله قندی پارکینگ را نام برد. کله قندی پارکینگ در انواع و سایزهای مختلفی تولید شده و در مدت‌های طولانی در پارکینگ‌های خصوصی و عمومی جهت افزایش ایمنی می‌توان از آن‌ها استفاده نمود. حمل و نقل این دسته از تجهیزات آسان بوده، قابلیت نصب دائم ندارند و به صورت متحرک استفاده می‌شوند.

جنس و انواع مخروط ترافیکی

همانطور که پیش از این نیز گفته شد به مرور زمان مخروط های ترافیکی از جنس‌های مختلف پلاستیک و لاستیک نظیر PVC، پلی اورتان، پلی اتیلن، پلاستیک و … ساخته و تولید شدند. به علاوه افزودن مواد دیگری

به ترکیب این مخروط‌ها موجب شده است تا خاصیت‌های آنتی استاتیک، آنتی UV و آنتی اکسیدانی آن‌ها بالا بوده و مقاومت و انعطاف‌پذیری بالایی داشته باشند.

لازم به ذکر است که استفاده از تجهیزات لاستیکی نسبت به تجهیزات الکترونیکی بسیار ساده‌تر بوده، در اغلب اماکن قابل استفاده هستند و قیمت پایین‌تری دارند، به همین علت توجه افراد زیادی را به خود جلب نموده‌اند.

مخروط های ترافیکی را می‌توان در انواع و سایزهای گوناگونی تولید نمود، از جمله انواع مختلف این تجهیزات می‌توان موارد زیر را نام برد:

کله قندی ترافیکی PE: جنس این نوع کله قندی پارکینگی از پلی اتیلن است، پلی اتیلن در مقایسه با PVC مقاومت در برابر شرایط جوی کمتری داشته و راحت‌تر تحت تاثیر محیط قرار می‌گیرد. همچنین انعطاف‌پذیری آن نسبت به کله قندی های ترافیکی از جنس PVC کمتر است.

کله قندی ترافیکی PVC: این نوع از کله قندی پارکینگی به دلیل جنس منحصر به فردش، در برابر فشار و ضربه، استحکام مورد نیاز را دارد، انعطاف‌پذیری بالایی دارد و همچنین در مقابل شرایط جوی پایدارتر است.

کله قندی ترافیکی ژله‌ای

مطابق با استانداردهای جهانی، مخروط ژله‌‌ای از جنس مواد پلیمری انعطاف‌پذیر (PVC) و لاستیک مرغوب است که انعطاف‌پذیری و مقاومت بالایی دارند.

انواع مختلف مخروط ترافیکی بر اساس اندازه

مخروط های پارکینگی را می‌توان در ارتفاع‌های مختلف تولید و عرضه نمود از جمله این اندازه‌ها می‌توان موارد زیر را نام برد:

کله قندی 1 متری، کله قندی 75 سانتی متری، کله قندی 65 سانتی متری، کله قندی 55 سانتی متری و کله قندی 45 سانتی‌متری.  لازم به ذکر است که هر کدام از این کله قندی های ترافیکی با توجه به ارتفاعی که دارند می‌توانند در اندازه‌های مختلف پاشنه تولید و عرضه شوند. در خرید کله قندی پارکینگ باید به ویژگی‌های فنی و ساختاری آن‌ها توجه نمود، از جمله این ویژگی‌ها می‌توان موارد زیر را نام برد:

نصب و حمل و نقل آن‌ها آسان باشد.

مقاومت آن‌ها در برابر شرایط جوی و رطوبت بالا باشد و دچار فرسایش، رنگ پریدگی و پوسیدگی نشوند.

آسیبی به محیط زیست نرسانند.

جاذب آلودگی‌ها نباشند.

خواص شبرنگ آن‌ها مناسب و قوی و رنگ هشداردهنده آن‌ها نیز مناسب باشد.

در برابر ضربه و فشار مقاومت باشند، به طوری که برخورد وسایل نقلیه با آن‌ها نه به مخروط ترافیکی آسیب برساند نه به خودرو.

ساخت آن‌ها با استفاده از مواد پرکیفیت انجام شده باشد.

فضای زیادی را اشغال نکنند.

بتوان از آن‌ها در محیطهای باز و بسته استفاده نمود. و …

رنگ انواع مخروط ترافیکی اغلب در طیف رنگی قرمز و نارنجی قرار گرفته است. نصب شبرنگ بر روی این تجهیزات موجب شده است تا رانندگان به راحتی آن‌ها در تاریکی تشخیص دهند. شبرنگ‌های نصب شده بر روی کله قندی ترافیکی می‌توانند پارچه‌ای، چینی، کره‌ای و لانه زنبوری باشند.

کله قندی کف لاستیکی 1 متری: این محصول 5 کیلوگرم وزن داشته و با داشتن کفی مربع شکل جرمی مناسب در معابر پر تردد و شلوغ می‌توان به راحتی از آن استفاده نمود. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان آنتی اکسیدان، آنتی استاتیک و آنتی UV بودن آن را ذکر نمود.

کله قندی ژله‌ ای: کله قندی ژله ای از مواد پلیمری PVC و لاستیک مرغوب ساخته شده و با مکمل‌های آنتی UV، آنتی اکسیدانت و آنتی استاتیک عرضه می‌شود. به همین علت در برابر شرایط جوی مقاومت بوده و تغییر رنگ و پوسیدگی در آن صورت نمی‌گیرید.

تولیدکننده مخروط ترافیکی

گروه ایمن ترافیک کالا از جمله گروه‌های تولید کننده و ارائه‌دهنده‌های برتر تجهیزات ترافیکی است که در زمینه نصب و اجرا نیز فعالیت دارد. این شرکت مخروط های ترافیکی را مطابق با استانداردهای جهانی تولید نموده و محصولاتی پر کیفیت را ارائه می‌دهند. جهت خرید این محصولات می‌توانید با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا